söndag 6 oktober 2013

Mot Palm Springs

2013-10-03

Jaha, då var det dags att lämna detta superhärliga hotellrum och Las Vegas. Hade faktiskt kunnat tillbringa fler dagar och nätter här :) Vi han inte se och göra allt vi ville så det finns en del saker kvar att göra vid ett eventuellt återbesök ;) Och ni som tror att vi spelat bort alla pengar har helt fel! Vi spelade bara en kväll för ca 500-600 kr , duktigt va ;) Det finns så mycket otroligt att se här så man har helt enkelt inte tid att spela.

Vi packade ihop och checkade ut för att dra vidare.






Väntar på valet-parking personalen som har hand om vår bil och kör fram den till oss




Vi han inte mer än ut ut Las Vegas innan jag kände igen denna outlet med massor av klädbutiker sär man handlar billiga märkeskläder. Här stannade jag och Daniel när vi var här år 2000. Känner du igen stället Daniel? Här köpte vi våra "snygga" skjortor, hehe.



Och åter ut på raka vägar...


...men ibland ändrade sig miljön och här åker vi igenom en dal med Joshua Tree, en sorts kaktysträd som är världens äldsta träd men blir högst ca 3 meter hög.



Ett lååååånååååååååååååååååååååååååååååååååååååååågt tåg som man inte såg änden på. De kan vara kilometerlånga här. Hela får inte plats på bild som ni kan förstå :)


Loket


Fina berg


Solnedgången var fin, och nu körde vi ut på den ökända Route 66 en kort bit för att sedan svänga av mot Palm Springs.




Vi kollade på tripadvisor efter bra recensioner på hotell i PS. Vi hitta de ett till hyfsat pris 400 kr natten. Det var fullbokat. Men de rekomenderade oss två andra hotell som hade lediga rum och som var systerbolag till dem. Vi åkte dit och det visade sig logga 5 minuter från den golfbana vi ville spela på dagen efter :)





Sådär! Då var vi ikapp en dag med bloggandet =) Hoppas ni har haft trevlig läsning och att bilderna ger en någorlunda bild av vad vi hittills sett och upplevt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar