onsdag 9 oktober 2013

Slappardag och porträttfotografering med våran fotograf Anita Thunå

2013-10-08

Nu är det dagen före hemresa och vi är ikapp med bloggandet :)
Idag tog vi sovmorgon till 10,30 och har bara tagit det lugnt, solat lite i trädgården och vilat. En sak till har vi gjort =) Anita har tagit porträttbilder på oss. Det var första gången som vi blivit proffessionellt fotograferade för privata porträttbilder och det var ovant för oss. Anita är en väldigt duktig fotograf och har många års erfarenhet. Vi satte upp all utrustning ute och Anita guidade oss till att posera så bra som möjligt. Inte lätt att veta hur man på ett avslappnat sätt skulle sitta eller stå för bra bilder, men Anita hade sina knep för att få oss att slappna av.

Här är resultatet ;)








Nu återstår bara att packa väskorna imorgon och åka till flygplatsen vid 12 tiden på dagen och försöka sova mycket på flyget hem så att tiden går fort :) 

 Det har varit kul att blogga, men MYCKET tidskrävande och många sena kvällar och nätter med för lite sömn ;) Men allt har vi gjort för ER ;P Hoppas ni tyckt att det har varit kul att följa oss på resan.

Tack till er alla som följt vår reseblogg!!!

Hälsningar från Tomas och Peter

5 kommentarer:

  1. Ni har varit mycket duktiga på att blogga, tagit jättefina bilder och skrivit bra text, så vi har känt det som om vi vore med i bilen. :)
    Glöm inte väga väskorna innan ni ska hem :)

    SvaraRadera
  2. Tacksamma modeller är ju alltid kul att ha.........och jag var upp på toa vid 1-tiden och då satt Tomas fortfarande och bloggade........då kan du nog sova på planet för här har det inte blivit mycket sömn.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja Anita, nu är jag trött och bara väntar på att få sätta mig på planet och sova :)

      Radera
  3. Ni har lagt ner mycket tid på att fota och att blogga, på så kort tid.....välkommen tillbaka till Svedala!

    SvaraRadera
  4. Tack för att vi fick följa med på er resa! Så roligt och intressant - plus alla fina bilder! Väckte en del minnen till liv också. Detta kan ni leva på länge. Kram

    SvaraRadera