måndag 7 oktober 2013

Sol och bad i Laguna beach

2013-10-05

Igår kväll när vi kom tillbaka till Rita träffade vi även Anita som kommit hem. Vi satt ute i soffan, tog oss lite grogg och vin och pratade om vår roadtrip. Sedan kollade vi på en del bilder vi tagit som inte är med på bloggen. Vid 11.30 på kvällen hade alla utom Tomas lagt sig för han sitter alltid uppe till sent och bloggar. kl.2 var han klar denna gången :)

Idag  tvättade vi och sedan ville vi bara sola och bada. Vi åkte ner till Laguna Beach.
På vägen dit såg vi en inte så ovanlig "truck" den var gigantisk. Sådana finns det inte många av i Sverige..inte vad vi har sett i alla fall.



När vi tankade såg vi en häftig motorcykel. 


Det var ca 35c ute.


Vi parkerade gratis ett par gator ovanför beachen och på väg ner gick vi förbi en av alla konstnärer som håller till här i Laguna beach. Området är populärt för de många konstnärerna och utställningarna här.






Vi hittade en bra plats längre bort på stranden där det inte var så mycket tång som sköljts upp eller flöt i vattnet av de stora vågorna som ibland dånar in mot stranden.






JA, vi gillar vågor! Här kommer några till ;P



Vi båda gillar att bodysurfa på vågorna som ger en åktur på 10-15 meter innåt stranden :) Ibland kom det för stora vågor.


Då var man tvungen att dyka in i dom innan de slog över, för annars åker man som i en tvättmaskin i full fart i vågen och tumlar runt regält!!! Det hände tyvärr Tomas och han stukade foten emot botten. Har lite ont men det var ingen kraftig stukning så han överlever ;)

Här dyker Peter genom en våg och kommer ut på andra sidan på 2 sekunder.




Efter 2 1/2 timme åkte vi hem igen för Rita hade maten klar kl.18 på kvällen. Det blev en form av thanks giving middag med Kalkon, potatismos, macaroni and cheese, grönsaker grillade på spett och sås. Det var supergott =) och vi var hungriga som vargar! Alla var hemma på helgmiddagen...Rita, Derric, Anita, Sasha, Dion, och vi två såklart. Rom och Cola blev det såklart också. Det är ju semester ;)

Nu är vi ikapp en dag till med bloggandet. Bara en dag till så är vi på banan igen på rätt datum :)

Nästa inlägg blir om utflykten med Anita till Salton Sea!

2 kommentarer:

  1. Det ser härligt ut med sol och bad och mycket folk på stranden :) Vilka vågor där hade jag nog inte badat, man kan ju dras med ut.

    SvaraRadera
  2. Vilket fantastiskt ställe ni varit på. Synd på alla gamla fina bilar som bara står där. Jag trodde inte det kunde bo folk där. Fantastiska målningar mannen gjort i glada färger. Nog var det konstigt att ni skulle ha behövt pass och grönt kort med er, sån tur att han godkände allt till slut. Det ska bli skönt att ha er hemma på svensk mark igen efter alla era hisnande utflykter. Hade pappa varit med vid Grand Canyon så hade ni inte fått en chans att ta de bilderna som ni tog där, med stupen :) Kramar från mamma och pappa

    SvaraRadera