söndag 22 september 2013

Medeval Times :)

2013-09-21

Morgonen börjar lugnt som vanligt med lite mobilsurf, tv och mysa med husdjuren. Här är Romy på Tomas axel och Sasha softar i soffan :)



På dagens planering har vi Medieval Times att åka och se, men innan dess så har vi varit på Dana Point Harbor och tittat på stora båtar/yachts. När Tomas var här som aupair för 10 år sedan åkte han nästan dagligen hit för att rasta hunden. 











Efter promenaden i hamnen åkte vi till Laguna Niguel för att äta frozen yoghurt på Golden Spoon.







Sen var det tid att åka mot Buena Park för att se på Medavel Times, och självklart hamnade vi i "trafik jam" på grund av trafikolycka.


När vi anlände till "medeltiden" blev vi indelade i olika färger som representerade den riddaren vi skulle heja på. Detta med en krona och vimpel i riddarens färg. Vi hejade på den gröna riddaren och fick sitta i den gröna delen av arenan =) På medeltiden hade de inte ännu uppfunnit kniv och gaffel så vi fick äta maten med händerna. Showen innehöll imponerande skådespel, dressyr med hästar samt tornerspel med lansar och svärd. det blev våldsamma fighter mellan riddarna så lansar splittrades och gnistor uppstod mellan svärdklingor. En helt fantastisk show med pampig musik. =D
















Det fanns en hel del souvenirer att köpa både för barn och vuxna.
Peter kunde inte låta bli att köpa en bägare och en dolk =P






I morgon åker vi till Six Flags Magic Mountain där världens största och snabbaste berg och dal banor finns =)


1 kommentar:

  1. Medieval Times minns jag, där fick jag känna av min allergi mot hästar. Ser ut som de har samma uppträdande nu, som för 18 år sedan. Ni hinner med att se alla platser som Tomas varit på innan, ser jag. Solsken och varmt här blir det minusgrader till nästa helg brrrr. Ha de gott i värmen.
    Kram Mamma

    SvaraRadera