tisdag 24 september 2013

Sol och bad

2013-09-23

Idag var det den varmaste dagen sedan vi kom till Californien, 33 grader varmt =), så nu är Tomas äntligen nöjd och belåten med väder och temperatur!

Vi gick upp vid halv 10-tiden och åt frukost ute i solen. Det var redan 26 grader. Hunden Bella gjorde oss sällskap. Sasha satt i soffan och var nyvaken. Efter frukost blev det lite dusch och ombyte till dagens sol och bad. Vi åkte över kullen och ner till Lake Mission Viejo som har en privat strand som bara medlemmar och deras gäster har tillgång till. Sasha var tvungen att åka med till reseptionen och bekräfta att vi är deras gäster för att vi skulle få komma in. Det kostade oss även blygsamma 2 dollar var. Här kan man hyra båtar, kanoter och annat samt fiska om man vill, men vi ville bara sola, bada och slappa idag.

När vi kom hem igen gick vi över till grannen Mike på andra sidan gatan för att hälsa. Tomas hälsade ofta på hos Mike när han bodde här. Det var som om det var igår kände Tomas.

Efter en stunds trevligt snack och en öl föreslog Mike att vi skulle hämta Dion (Ritas son) och Patric (Mike och Julies son) på deras fotball practis. De tränar amerikansk fotboll varje e.m/kväll i 3-4 timmar typ 6-7 dagar i veckan! Vi fick se dem träna sista 45 minuterna.
Sedan åkte vi hem och åt.

Det här med blogg tar otroligt mycket tid och går segt när vi är trötta på kvällen, men självklart kämpar vi emot tröttheten för att dokumentera och för att ni ska kunna följa oss ;)

Nu kommer det roligaste........ bilderna :):):)


































Imorgon blir det lite shopping på Walmart och kanske en sväng till Ikea.

3 kommentarer:

  1. Nu vet du vilken tid jag lägger ner på bloggandet....ibland :) Om man klickar på första bilden så får man upp dem i nederkanten och kan då klicka igen för att se bilderna i större format. Ni ser verkligen ut att ha det skönt fast något ensamma på stranden,,,haha...antar att amerikanarna tycker ni är tokiga som badar nu eller var är folket? Kram på er

    SvaraRadera
  2. ja, bloggandet tar massor med tid, men det är ju också en kul dagbok att gå tillbaka i när minnet börjar tryta om vad man egentligen gjorde så skriv på och fighta sömnen för annars ångrar ni er när ni är hemma i vardagen igen.
    Ser fram emot att se er roadtrip i bilder!

    SvaraRadera
  3. Håller med Maggan, var är folket? Är det för kallt i vattnet? Vad är det för temp. i vattnet?

    Ulla

    SvaraRadera